fredag 22. juni 2012

THE DENTAL PROSJECT

Som sagt, dette har vært egentlig baare hyggelig. Særlig responsen både fra gutteskolen og jenteskolen og at de ikke protesterte på å sende ungene til Trudi Berger klinikken, Så altfor ofte har jeg hørt at de liker ikke/ikke vil  gå over på den jødiske siden. Og Trudi Berger klinikken ligger godt på jødisk side.
Se her:
http://www.ordetogisrael.no/index.php?id=view-news&news_id=293

Selvsagt er det nå familien som må  ta den endelige bestemmelsen, og da far selvsagt, men at skolen støtter og er medspillere er viktig. Uten det hadde det vel ikke lyktes noe.
På gutteskolen foreslo til og med rektor at han hadde noen penger han kunne bruke!!!!
Og på jenteskolen sier rektor plutselig at vi er en del av hennes team!!!
BARE utrolig!!

 Jaja. Litt is i magen skal jeg nok ha, for erfaringen sier at neste gang kan mye være litt vanskeligere,men det er i alle fall på gang noe som kan utvikles. Jeg er jo tidligere utnevnt som direktør og får leve opp til dette med fast blikk og stor tro på at "forretningsideeen" lykkes.
 Ellers får jeg vel en slags slutt paraply !!. ER det ikke det de mislykkede direktørene får da?


Dessuten vil gjerne dr Mazen at vi kan samarbeide videre med studentene hans. Han er også interessert i å få barna over til klinikken hans på universitet. Han foreslo at når vi hadde Health Education med førsteklassingene at studentene  kunne plukke ut de barna som trengte behandling. Fikk vi  de  transportert over til universitet som da ligger på "andre siden muren" kunne de være gode kandidater for praksis til studentene. også en veldig spennende tanke som vi skal følge opp videre.

Så jeg blir visst ikke arbeidsledig på The Mount of Olive.
 Tenk om at en gang i fremtiden slipper barna og gå der med stygge, vonde tenner o

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar