onsdag 30. oktober 2013

KVINNEMØTER


Det har lenge vært en stor drøm. Og som dere kanskje forstår, kan drømmer bli virkelighet, Den største hindringen tidligere har vært lokaler. Hvor skal man være?  Og så skal dere høre hvordan dette har "årnet sæ" Sigrid planla egentlig å flytte til en mindre leilighet enn den hun hadde tidligere og det gjorde hun. En dag foreslå huseieren at han ville bygge på en bolig til og at Sigrid kunne leie den også. Da  var Sigrid nok i tvil ei stund, men smelte til. Dermed fikk hun to soverom, et bad og et digert rom  i tillegg. Og dette digre rommet er helt ypperlig til dansegruppa for jentene og for kvinnemøter.

Akkurat denne uka er det mange kreative kvinnfolk fra Norge her og dermed var det duket til kvinnemøte. Jeg holdt et "viktig innlegg" om bruk av sukker og hvordan det kan utvikle diabetes. Margunn duket til for fotspa og andre stekte vafler og dekket bord.




De arabiske kvinnene koste seg, men ikke helt trygge med at vi skulle se beina deres, Men etter litt fnising og latter forsvant sjenansen og de brettet opp.






Vi lakkerte også fingerneglene ,men da dukket noe annet opp. Det var at noen skull gå for å be og da kunne man ikke komme med rød negler. Så vi sendte da avgårde til bønnen og tok fingermalingen når de var ferdige der. og de kom igjen smilende og fnisende, Dette var virkelig moro,


Så nå er det bestemt: Hver tirsdag vil det bli kvinnemøter i storrommet hos Sigrid med forskjellig program. Jippi!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar